Заповядайте на море в Турция.Безплатни шезлонги и чадъри-26.05.2009 г.

>> вторник, 26 май 2009 г.









Ayvalik Hotels


Enjoy Ayvalik with great gtahotels.com rates. Hundreds of hotels are available to select from for your choice and budget. There is no service fee, amendment fee or cancellation fee for cancellations made before cancellation deadline.














Хотелиери в Несебър на бунт срещу таксите "Чадър и шезлонг"

25.05.2009, 17:23

Хотелиери и туроператори свикаха спешна среща в община Несебър по повод високите такси за шезлонг и чадър, наложени от концесионера на плажа в Несебър.

Едни от инициаторите на срещата е хотелиерът Венелин Ташев, който заяви, цитиран от moreto.net, че при него вече са постъпили няколко жалби на туристи, които се оплакват от непосилните такси.

Шезлонг и два чадъра на плажа се дават на плажуващите срещу 30 лева.

( В Турция са напълно безплатни !!!

Пример:Саръмсалъ,Турция.

Три години почивам там ! )

Цените дори са завишени в сравнение с предходното лято. Ние правим всякакви гимнастики, смъкнахме цените от 30-40 % само и само да доведем туристи в тази криза, а някой прави нещо, с което цели да ги изгоним, коментира Ташев.

Той посочи, че дори в Слънчев бряг, където на плажа има и ВИП-зона, таксата за чадър или шезлонг е 7 лева. След срещата с кмета туроператорите и хотелиерите са решили да сигнализират за случващото се комисиите за защита на потребителите и на конкуренцията.

Те ще поискат среща и с министъра на регионалното развитие Асен Гагаузов и заместника му Калин Рогачеви, като ще настояват за проверка дали поставените чадъри там отговарят на условието за 50% свободна площ за ползване от гражданите.

Ще бъде поискана и среща с концесионера на плажа и ще започне подписка от гражданите на Несебър дали са съгласни да търпят това положение повече.

Публикуване на коментар

StatCounter

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

1.

Гледайте филма "Бетонни градини",Генка Шикерова за Слънчев бряг !

Created by Portal Turkey

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP