Пясъкът,и слънцето струват 10 лева в България

>> четвъртък, 28 май 2009 г.



Ще има ли идиоти, които ще почиват в България ?

Статията е видяна 641 пъти

Източник: неизвестен

Може да има, а може и да няма. Ако има, ще са някои тотално заблудени хора, а за да няма, работата е ясна – грабвайте хавлиите и на стоп до Гърция.

Ако изхождаме от класиката на „Галактическият стопаджия“ Денят на хавлията в България е отбелязан, типично по български, макар и с леко закъснение.

Безумна такса от 10 лева за пясъка на плажа измислил концесионер на несебърски плаж. По толкова събират гардовете от всеки турист, който успее да намери местенце и опъне хавлия в свободната зона, оплакаха се потърпевши. Дори и без да ползват чадър или шезлонг, плажуващите задължително трябва да се бръкнат за налога. В противен случай биват изхвърляни с грозен скандал от плажа. "Това е платена зона и пясъкът, и слънцето струват 10 лева", безцеремонно заявявали яки момчета пред изумените туристи.

За идиотите които предпочитат бг черноморието това си е абсолютно заслужено. Плюс задължителната компания на бетон, мутри и мръсотия – за да е пълна бг-идилията. Скоро и пари за въздуха ще искат. Туристи ли? През крив макарон ще ги гледат, тогава да видим на кого ще вземат такса слънце, пясък и море.

И понеже сме страна на слоганите, тук му е мястото засегнатите от концесионера туристи да отговорят на дебеловратите мутри със следният лозунг "Слънце, въздух и расизъм - здрав и бодър организъм"

При това положение просто не виждам кой ще им ходи по кошмарно презастроеното им Черноморие! Докъде ги докара лакомията им! Унищожиха красивото ни и уникално крайбрежие за пари! Е сега ще се напечелят! След тази новина никой от моите познати няма да ходи в България на море. За сравнение, даже в най-загубеното селце на Халкидики, плажът е подреден и чист, да не говорим за кристално чистата морска вода, и не минават разни мутри да ти искат пари за каквото се не сетиш!

Публикуване на коментар

StatCounter

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

1.

Гледайте филма "Бетонни градини",Генка Шикерова за Слънчев бряг !

Created by Portal Turkey

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP